Believe
the unbelievable

Expect
the unexpected.

Dare
to thrive

Level 1: PROTON NLP Core Skills

Το NLP γεννήθηκε για να διαμορφώσει πρακτικές αριστείας και να βοηθήσει στην εφαρμογή τους στις προσωπικές περιστάσεις του κάθενος. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για φοβίες, άγχος, κατάθλιψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση, εξέλιξη της σταδιοδρομίας και αντιμετώπιση του PTSD.
Η δημιουργία των νευροδιαδρομών είναι το πρώτο βήμα για να γίνετε αποτελεσματικός NLP Practitioner . Αυτή η ενότητα είναι χρήσιμη για κάθε άτομο που αναζητά μια αλλαγή στη ζωή. Δεν περιορίζεται στο να απαλλαγείτε από προκλήσεις, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί για να κατακτήσετε την και να μεταμορφώσετε στη ζωή σας σε οποιονδήποτε τομέα ή πλαίσιο, είτε πρόκειται για εργασία, σχέσεις, καριέρα, ανάπτυξη προσωπικότητας, εκπαίδευση, υψηλή απόδοση και

Ζητήστε το PDF της παρουσίασης

Η Εκπαίδευση σε μια ματιά

Συμμετοχή (practitioners που έχουν ολοκληρώσει το Classic Code Course)

Μεθοδολογία ( Υβριδική μεθοδολογια, συναρπαστική βιωματική εμπειρία, ζωντανά μέσω zoom, σε δια ζώσης συναντήσεις και με υλικό σε πλατφόρμα elearning)

Πιστοποίηση (διεθνής πιστοποίηση New Code NLP Diploma σε συνεργασία με την Διεθνή Ακαδημία Εκπαιδευτών NLP και με την υπογραφή του John Grinder (δημιουργού του συστήματος), Carmen Bostic, stClair (συνσημιουργού του New Code NLP) και του Michael Caroll (διευθυντή της Ακαδημίας ΙΤΑ)

Συμμετοχή

Μαθησιακά Αποτελεσματα

  • Εξοικειώσου με τις βασικές δεξιότητες της ηγεσίας του Νου.
  • Ανακάλυψε πώς να επικοινωνείς με το ασυνείδητό σου για να δημιουργείς και να συντηρείς την αλλαγή.
  • Μάθε να διαβάζεις τον ασυνείδητο χάρτη της εμπειρίας που προκαλεί συγκεκριμένες συμπεριφορές σε εσένα και τους άλλους.
  • Εφάρμοσε βασικά πρωτόκολλα NLP στη ζωή σου για προσωπική ευζωία και επαγγελματική επιτυχία.

Καθώς τα μάτια σου περνούν τη σελίδα γίνεσαι όλο και πιο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ να μάθεις με πόσο πολλούςτρόπους μπορεις να μεταμορφώσεις την κάθε μλρα σου και να αγγίξεις τη ζωή άλλων ανθρώπων γύρωσου με στοχευμένους και αποτελεσματικούς τρόπους. Όσο περισσότερο διαβάζεις, τόσο πιο πολύ θα συμφωνείς ότι είσαι ενας Coach σε εκκόλαψη!

Modules

Level 2- NLP Mastery

Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός είναι μια προσέγγιση στην επικοινωνία και την προσωπική ανάπτυξη που επικεντρώνεται στη σύνδεση μεταξύ του νου και της γλώσσας και πώς αυτή η σύνδεση επηρεάζει το σώμα και τη συμπεριφορά μας. Περιλαμβάνει τη χρήση καθοδηγούμενων οραματισμών μαζί με συγκεκριμένα γλωσσικά μοτίβα για να προκαλέσει θετική αλλαγή εκ των εσω. Σήμερα το NLP
είναι μια από τις ευρύτερα αποδεκτές τεχνολογίες για αλλαγή, βελτίωση της μνήμης, εστίαση, απώλεια βάρους, υψηλή απόδοση σε σπόρ, εκπαίδευση και επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων.

Η ενσωμάτωση τεχνικών NLP στο coaching βοηθά στην αντιμετώπιση της ζωής πιο αποτελεσματικά και πιο επιτυχημένα σε ένα όλο και πιο περίπλοκο περιβάλλον. Το NLP είναι μια «τεχνολογία μοντελοποίησης με ιδιαίτερη έμφαση στο σύνολο των διαφορών, η οποία κάνει τη διαφορά μεταξύ των επιδόσεων μιας ιδιοφυΐας και μέσης απόδοσης στον ίδιο τομέα δραστηριότητας».

– John Grinder και Carmen Bostic St. Clair, Whispering in the Wind

Ζητήστε το PDF της παρουσίασης

«To NLP είναι ένα σύνολο εργαλείων για την αντιμετώπιση των μπλοκ που όλοι έχουμε δημιουργήσει – για να
είμαστε απλά αυτό που πραγματικά είμαστε.»
– Anthony Robbins

Η Εκπαίδευση σε μια ματιά

Συμμετοχή (practitioners που έχουν ολοκληρώσει το New Code NLP Core Skills)

Μεθοδολογία ( Υβριδική μεθοδολογια, συναρπαστική βιωματική εμπειρία, ζωντανά μέσω zoom και με υλικό σε πλατφόρμα elearning)

Πιστοποίηση (διεθνής πιστοποίηση New Code NLP Diploma σε συνεργασία με την Διεθνή Ακαδημία Εκπαιδευτών NLP και με την υπογραφή του John Grinder (δημιουργού του συστήματος), Carmen Bostic, stClair (συνσημιουργού του New Code NLP) και του Michael Caroll (διευθυντή της Ακαδημίας ΙΤΑ)

Μαθησιακά Αποτελεσματα

  • Ανακάλυψε και εφάρμοσε βαθύτερα πρωτόκολλα NLP για καταστάσεις όπως φοβίες, άγχος, συγκρούσεις, διαπραγματεύσεις, επιχειρήσεις, σχέσεις
  • Βρες στρατηγικές για να μετατρέπεις το άγχος σε εσωτερική κινητοποίηση
  • Άλλαξε την προσωπική σου ιστορία με την Γραμμή του χρόνου και την εφαρμογή της στην αλλαγή ανεπιθύμητων συμπεριφορών και τραυματικών συσχετισμών μνήμης
  • Εξερεύνησε στρατηγικές NLP σε σενάρια Coaching

Modules

Level 3- New Code NLP & Coaching Certification

Δια ζώσης ημερίδες για εξάσκηση και αξιολόγηση για διεθνή πιστοποίηση

Η ημερίδες πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο και διενεργούνται από 2 διεθνείς
εκπαιδευτές NLP, πιστοποιημενους από την ITA NLP.

Απόψεις…

Tόσο το NLP Practitioner όσο και το NEW CODE NLP Practitioner δεν ήταν απλά άλλη μια εμπειρία μάθησης, ήταν εμπειρία ζωής. Οι εκπαιδεύσεις ήταν πέρα των προσδοκιών μου τόσο από πλευρά διοργάνωσης στην Κύπρο, όσο και από πλευρά πρακτικής. Μπορώ να πω πως μετά από κάθε εκπαίδευση έχω αποκτήσει θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπορώ να καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα τον άνθρωπο. Όσο για την εκπαιδεύτρια, την κ. Εφη Κυρικάκη, αν και στην αρχή είχα τους δισταγμούς μου, με την αγάπη της, τις γνώσεις της και τον ενθουσιασμό της, μας έχει κερδίσει όλους από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα αξίζει, τα προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τα ξαναέκανα χίλιες φορές.

Αλέξανδρος Χριστοδούλου, Life and Success Coach

Γεια σας! Είμαι η Νικολέτα και ναι είμαι NLP Coach. Αν με ρωτούσε κάποιος τι αποκόμισα από αυτό το θαυμάσιο ταξίδι θα μπορούσα να πω ότι αφομοίωσα πάρα πολλά κλειδιά και το πιο σημαντικό είναι η σύνδεση. Η σύνδεση με τον δικό μου εαυτό και παράλληλα με τους άλλους, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν Coach. Να μπορείς να συνδέεσαι με τους άλλους με εμπιστοσύνη, την κατανόηση. Όσο για τα παιχνίδια New Code είναι ένας απλά συνταρακτικός τρόπος να στηρίζεις αβίαστα μεταμορφωτικές αλλαγές σε εσένα και τους πελάτες σου. Τόσο για την οργάνωση όσο για την εκπαιδεύτρια τα σχόλια είναι θαυμάσια. Ελάτε σε αυτό το θαυμάσιο ταξίδι. Ελάτε στον κόσμο του ΝLP. Την αγάπη μου!

Νεοφύτου Νικολέτα, NLP Life Coach, συγγραφέας

Μέσα από το Proton Classic kai New Code NLP Practitioner ανακάλυψα τον εαυτό μου. Ανακάλυψα πτυχές οι οποίες με περιόριζαν, κατάφερα να κάνω αλλαγές και το σημαντικότερο είναι ότι πέτυχα καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω μου. Πήρα καταπληκτικά εργαλεία για την καριέρα μου ως Coach. Και όλα αυτά δεν έγινα μέσα από πολύωρο διάβασμα, αλλά μέσα από παιχνίδι, γέλιο, χαρά και σύνδεση με καινούργια άτομα. Άτομα που πλέον έχουν γίνει οικογένεια. Και πλέον what if we are not normal?

Ηροδότου Αγγελική, Δικηγόρος, NLP Coach
Δηλώστε ενδιαφέρον